Blog: Bašta Balkana, 05.Jan.2024, 10:02

Osetljivost na hranu povećava rizik od kardiovaskularnih bolesti

Bašta Balkana Magazin
Osetljivost na hranu povećava rizik od kardiovaskularnih bolesti
Prethodne studije pokazale su da su neke alergije na hranu povezane sa većim rizicima od srčanih oboljenja, ali osetljivost na hranu ranije nije identifikovana kao faktor koji doprinosi ovom tipu bolesti.
Osetljivost na hranu povećava rizik od kardiovaskularnih bolesti
Redakcija Magazina

Nastavak na Bašta Balkana...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bašta Balkana. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bašta Balkana. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.