Nouvelle Vague, Koop i Nipplepeople stižu u Beograd!

Blog: Clubbing.rs, 24.Mar.2016, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nouvelle Vague, Koop i Nipplepeople stižu u Beograd!

Nedavno renovirani O.U.R. Bar na adresi Beogradska 71 biće jedna od najuzbudljivijih koncertnih lokacija ovog leta, sudeći prema izvođačima čiji dolazak je najavljen. U Beograd ovog leta stižu čuveni bendovi Nouvelle Vague i Koop, a već u subotu 2. aprila, na otvaranju koncertne sezone u O.U.R.-u nastupiće misteriozni dvojac Nipplepeople iz susedne Hrvatske.
  
Osveženi muzički program renoviranog O.U.R. Bara sa radom počinje u petak, 1. aprila, kada će gostima biti predstavljen novi letnji koncept u okviru kog će petkom nastupati poznati domaci DJ-evi u pratnji instrumentalista na perkusijama i saksofonu.
   

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.