Blog: Bašta Balkana, 25.Mar.2020, 18:01

Kineski beli luk ili sitni domaći beli luk, pitanje je sad?

Bašta Balkana Magazin
Kineski beli luk ili sitni domaći beli luk, pitanje je sad?
Ona insistira da uzimamo pravi domaći beli luk, ja ga nazivam zbog toga "pravi" i pravoslavni beli luk.
Kineski beli luk ili sitni domaći beli luk, pitanje je sad?
Zlatko Šćepanović

Nastavak na Bašta Balkana...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bašta Balkana. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bašta Balkana. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.