Blog: Bašta Balkana, 17.Apr.2021, 17:23

Kako se pravi prava autentična pasta karbonara? (RECEPT)

Bašta Balkana Magazin
Kako se pravi prava autentična pasta karbonara? (RECEPT)
Dok Gordon Remzi ubacuje mileram i smrznuti grašak, a poneki ih Mišlenov kuvar zaliva i pavlakom, o tome kako se zapravo pravi autentična karbonara vode se ozbiljne rasprave i pravi mali ratovi na društvenim mrežama.
Kako se pravi prava autentična pasta karbonara? (RECEPT)
Redakcija Magazina

Nastavak na Bašta Balkana...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bašta Balkana. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bašta Balkana. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.