Hilandarski pasulj – recept iz manastirske kuhinje

Blog: Bašta Balkana, 03.Apr.2016, 02:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilandarski pasulj – recept iz manastirske kuhinje

Hilandarski pasulj se sprema na sledeći način: Sastojci: 3-4 šolje krupnog pasulja manji koren celera 2 šargarepe 2-3 sveže ili suve paprike koren paštrnaka koren peršuna manja glavica crnog luka nekoliko čenova belog luka

Nastavak na Bašta Balkana...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bašta Balkana. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bašta Balkana. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.