Fatboy Slim otkazao žurku Brajtonu

Blog: Clubbing.rs, 21.Jun.2009, 02:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fatboy Slim otkazao žurku Brajtonu

Popularni britanski DJ Fetboj Slim (Fatboy Slim) otkazao je veliku žurku na plaži u rodnom Brajtonu, koja je planirana za početak septembra.

Gradske vlasti izrazile su razočaranje zbog otkazivanja žurke "Big Beach Boutique 5", planirane za 4. i 5. septembar, s obzirom da se očekivalo da će, kao i u prethodnim izdanjima, privući i veliki broj turista.

Fetboj Slim, aka Norman Kuk (Cook), boravio je početkom ove godine u rehabilitacionoj klinici zbog zavisnosti od alkohola.

Početkom ove godine objavio je novi album, a lučke vlasti Brajtona bile su izdavač.

Prethodna žurka na plaži u Brajtonu okupila je početkom 2007. godine više od 20.000 obožavalaca Fetboja Slima, a karte su prodavane samo lokalnom stanovništvu.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.