EXIT proglašen za najbolji Evropski festival!

Blog: Clubbing.rs, 16.Jan.2014, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EXIT proglašen za najbolji Evropski festival!

EXIT je osvojio prvo mesto u kategoriji najvećih evropskih festivala na ceremoniji dodele Evropskih festivalskih nagrada za 2013. godinu (European Festival Awards), koja je sinoć održana na festivalu Eurosonic Noorderslag u Groningenu u Holandiji.
 
EXIT je iza sebe ostavio neke od najvećih evropskih festivala, kao što su belgijski festival Tomorrowland i mađarski Sziget. Publika iz cele Evrope, zajedno sa EFA žirijem, koji čine istaknuti pojedinci iz sveta festivalske industrije, zajedničkim glasovima odlučili su da je u konkurenciji od 360 festivala iz cele Evrope upravo EXIT festival iz Srbije najbolji!
  

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.