Blog: Bašta Balkana, 19.Apr.2025, 09:01

Đuverlaka – kuvane ćufte u sosu od jaja i jogurta

Bašta Balkana Magazin
Đuverlaka – kuvane ćufte u sosu od jaja i jogurta
Kuvane ćufte u sosu od jaja i jogurta ili đuverlaka je orijentalni specijalitet koji ne samo da ima fantastičan ukus, nego i izgleda veoma primamljivo.
Đuverlaka – kuvane ćufte u sosu od jaja i jogurta
Redakcija Magazina

Nastavak na Bašta Balkana...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bašta Balkana. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bašta Balkana. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.