Blog: Bašta Balkana, 28.Okt.2023, 05:03

Čorba od sočiva sa kobasicama – gastronomski izvor proteina

Bašta Balkana Magazin
Čorba od sočiva sa kobasicama – gastronomski izvor proteina
Ukusna čorba od sočiva zahvalno je jelo, jer ova količina dovoljna je za šest osoba. Sočivo se retko nalazi na meniju srpskih domaćica, iako je veoma zdrava mahuna, bogata proteinima.
Čorba od sočiva sa kobasicama – gastronomski izvor proteina
Redakcija Magazina

Nastavak na Bašta Balkana...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bašta Balkana. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bašta Balkana. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.