31. Beogradski džez festival: Budućnost džeza

Blog: Clubbing.rs, 09.Sep.2015, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

31. Beogradski džez festival: Budućnost džeza

Prošlogodišnji, 30. Beogradski džez festival, potukao je sve rekorde kako u poseti, tako i u kvalitetu ponuđenih koncerata.
 
Završno festivalsko veče i nastupi Čarlsa Lojda i Mišela Kamila ostaće u dugom sećanju publike, koja jednako pamti i još uvek priča o trijumfalnim nastupima Paola Fresua, Danila Pereza, Nilsa Petera Molvaera, te rekapitulaciji dosadašnje karijere Vasila Hadžimanova. Kao na jubilarnom izdanju, i ove godine Beogradski džez festival, u organizaciji i produkciji Doma omladine Beograda, ponudiće svojoj vernoj publici uspomene koje će zauvek nositi sa sobom.
  

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.