U pripremi podela besplatnih akcija

Izvor: S media, 19.Nov.2010, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pripremi podela besplatnih akcija

Agencija za privatizaciju Srbije priprema podelu besplatnih akcija iz Akcionarskog fonda koje bi gradjani trebalo da dobiju do kraja ove godine, rečeno je danas u Agenciji za privatizaciju.

Pravo na besplatne akcije ima 4,8 miliona gradjana Srbije, a ukupna nominalna vrednost akcija 1.700 preduzeća u Akcionarskom fondu je 17 milijardi dinara.

Od akcija 300 evra

Gradjani neće biti isplaćeni novčano već će dobiti objedinjenu akciju Akcionarskog fonda koji je nastao spajanjem portfelja akcija Akcijskog fonda i Privatizacionog registra.

Beta

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U pripremi podjela besplatnih akcija

Izvor: Capital.ba, 19.Nov.2010

BEOGRAD, Agencija za privatizaciju Srbije priprema podjelu besplatnih akcija iz Akcionarskog fonda koje bi građani trebalo da dobiju do kraja ove godine, rečeno je danas u Agenciji za privatizaciju. Pravo na besplatne akcije ima 4,8 miliona građana Srbije, a ukupna nominalna vrijednost akcija 1.700...

Nastavak na Capital.ba...

Uskoro podela besplatnih akcija

Izvor: Glas javnosti, 20.Nov.2010, 07:01

BEOGRAD - Agencija za privatizaciju priprema podelu besplatnih akcija iz Akcionarskog fonda, koje bi građani trebalo da dobiju do kraja ove godine, rečeno je u Agenciji za privatizaciju. Pravo na besplatne akcije ima 4,8 miliona građana Srbije, a ukupna nominalna vrednost akcija 1.700 preduzeća u...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.