Đaci prvaci dobili besplatne frizure

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2017, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đaci prvaci dobili besplatne frizure

Pančevački đaci prvaci imali su priliku da se besplatno ošišaju u okviru akcije "Besplatno šišanje đaka prvaka" koja se održava širom Srbije, pa i u Pančevu.

Za đake prvake i njihove roditelje prvi dan u školi predstavlja nešto posebno i za taj dan red je dobro se pripremiti.

Pored svega što su roditelji morali da kupe od knjiga, školskog pribora i torbi do odeće i obuće, ono o čemu nisu morali da brinu su sređene frizurice njihove dece. Za to su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pobrinuli profesionalci koji su se priključili akciji besplatno šišanje đaka prvaka, koja se sprovodi širom Srbije. Jedan od njih je i Rade Mašić

"Spojili smo lepo i korisno i nekoliko mojih kolega i ja smo se priključili akciji da ošišamo što više đaka prvaka. Roditeljima se sviđa. Nije šišanje neki veliki izdatak, ali fino dođe, za taj novac bar mogu decu da izvedu na sladoled", kaže Rade Mašić iz Udruženja "Prepoznaj u sebi", koji je inače frizer.

Iako je u pitanju sitnica, roditeljima znači, ali i mališanima jer su imali priliku da izaberu frizuru koju žele.

"Iznenađena sam ovom akcijom kao i svi roditelji koji su doveli decu da se srede pred polazak u školu. Svi znaju kolike izdatke imamo kupovinom udžbenika, pribora, sveski, sve to iziskuje veliki novac", kaže Anjička Mitrović, majka prvaka.

Za pet dana koliko je trajala akcija, više od tridesetak mališana je iz Radetovog salona izašlo sa novim frizurama. Početak školovanja nova je pustolovina za njih, a tu su i obaveze koje ih čekaju. Na ovaj način bar im je ulepšan taj veliki dan - polazak u prvi razred.
Pogledaj vesti o: Besplatne akcije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.