Besplatne akcije od 6. januara

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2010, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatne akcije od 6. januara

Građani koji imaju pravo na besplatne akcije od 6. januara mogu da podignu potvrdu da o posedovanju pet akcija Naftne industrije Srbije.

Tokom godine građani će postati i vlasnici akcija Galenike, Telekoma i Aerodroma "Nikola Tesla", a u 2011. godini i akcija Elektroprivrede Srbije, najavljuju u Ministarstvu ekonomije.

"Podela besplatnih akcija počinje 6. januara, kada će 4,8 miliona građana >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << moći da dobije potvrdu da su vlasnici pet akcija NIS-a, ukupne nominalne vrednosti 2.500 dinara, kao i novačnu naknadu od prodaje akcija i udela iz Privatizacionog registra u iznosu od 1.700 dinara", rekao je državni sekretar Ministarstva ekonomije Nebojša Ćirić.

On je objasnio da će potvrdu o posedovanju besplatnih akcija NIS-a građani moći da dobiju u poštama, a novčane naknade će biti uplaćene na račune koje su građani otvarali u poštama ili bankama kada su se prijavljivali za besplatne akcije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.