Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Dec.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdenka Kovačiček i Time u Mikseru 18. decembra

Originalna postava grupe Time i prva dama jugoslovenske džez i rok scene Zdenka Kovačiček nastupaju u nedelju 18. decembra, od 21 čas u prostoru Mikser House. Poslednji put su zajedno svirali davne 1973. godine. Ovoga puta, u njihovom izvođenju, uživo, publika će u Mikseru čuti hitove “Za koji život treba da se rodim”, “Makedonija”, “Da li ... The post Zdenka Kovačiček i Time u Mikseru 18. decembra appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Legendarna grupa "Time" sa Zdenkom Kovačiček u Beogradu i Novom Sadu

Izvor: Blic, 13.Dec.2016

Posle četiri decenije ponovo je na okupu originalna postava legendarne grupe "Time" koju čine Tihomir Pop Asanović, Vedran Božić, Mario Mavrin i Ratko Divjak, a nastupiće 18. decembra (21) u "Mikser hausu" i dan ranije u novosadskom "Firchie Think Tank" studiju...Oni će podsetiti na stare hitove...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.