Zatvoren deo Gazele u smeru Niš-Šid

Izvor: Glas javnosti, 20.Avg.2011, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvoren deo "Gazele" u smeru Niš-Šid

BEOGRAD - Zbog radova na "Gazeli" u Beogradu, od sinoć u 22 sata zatvoren je deo mosta u smeru Niš - Šid. Saobraćaj u tom pravcu odvijaće se samo levom saobraćajnom trakom, vozila će se preusmeravati ispred i iza mosta "Gazela", a radovi će trajati do nedelje u 17 sati, najavilo je preduzeće "Putevi Srbije".

Za saobraćaj će biti zatvoren i prolaz ispred Sava Centra. Autobusko stajalište Sava Centar u pravcu ka Šidu biće izmešteno u zaustavnu traku na izlazu iz prolaza. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<

U istom periodu za saobraćaj će biti zatvoreno uključenje na "Gazelu" iz Savske ulice i Bulevara vojvode Mišića iz pravca Sajma.

Alternativni pravac za sva vozila iz navedenih smerova ka Novom Beogradu su Stari savski most i Brankov most.

Iz "Puteva Srbije" podsećaju da sve dosadašnje izmene režima saobraćaja na "Gazeli" i dalje važe.

"Putevi Srbije" apeluju na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja uslovima i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.

Sve dodatne informacije o izmenama režima saobraćaja zbog radova na mostu "Gazela" mogu se pronaći na Internet adresi www.putevi-srbije.rs.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.