Zastoj u Kneza Miloša zbog LANČANOG SUDARA

Izvor: Blic, 01.Avg.2016, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zastoj u Kneza Miloša zbog LANČANOG SUDARA

U Ulici kneza Miloša dogodio se lančani sudar u kojem je učestvovalo četiri vozila, zbog čega je došlo do zastoja saobraćaja.

Udes se dogodio oko 19.30 sati kod Kanadske ambgasade, kad su se u srednjoj traci ulice u smeru ka Mostarskoj petlji najpre sudarila dva vozila, a potom su jos dva naletela na njih.

Kako navode taksisti iz Beogradskog taksija, udes je izazvao zastoj saobraćaja u celoj ulici.

- Dok se gužva ne raščisti savetujemo izbegavanje ove saobraćanice - poručuju taksisti.

Povređenih u ovom udesu nije bilo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SMER KA MOSTARSKOJ PETLJI: Zastoj u Kneza Miloša zbog sudara četiri vozila

Izvor: Kurir, 01.Avg.2016

...Udes se dogodio oko 1930 sati kod Kanadske ambgasade, kad su se u srednjoj traci ulice u smeru ka Mostarskoj petlji najpre sudarila dva vozila, a potom su jos dva naletela na njih..Kako navode taksisti iz Beogradskog taksija, udes je izazvao zastoj saobraćaja u celoj ulici..- Dok se gužva ne raščisti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.