Zastoj trolejbusa otklonjen, saobraćaj normalizovan

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zastoj trolejbusa otklonjen, saobraćaj normalizovan

Zastoj trolejbusa na linijama 19, 21, 22 i 29 u Ulici Cara Nikolaja Drugog (nekadašnja Ulica 14. decembra) je otklonjen, a saobraćaj je normalizovan, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Radovan Stojadinović.

Zastoj je otklonjen u 7.00 časova, precizirao je Stojadinović.

Trolejbusi na linijama 19, 21, 22 i 29 su jutros od 5.50 do 7.00 časova bili u zastoju zbog kvara na kontaktnoj mreži.

Na beogradskim ulicama saobraća >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 1.252 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 130 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.028 autobusa, precizirao je Stojadinović.

Saobraćaj u Beogradu jutros je blago pojačan na prilazima gradu, izjavio je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi".

- Neće veće gužve u gradu nema. Standardne gužve su u Takovskoj, Kneza Miloša u oba pravca, prilazi Autokomandi i Pančevačkom mostu - rekao je Vlada Ivetić.

Saobraćaj je blago pojačan na Zrenjaninskom putu, Pančevačkom mostu, Smederevskom putu, Savskoj i Ibarskoj magistrali i Obrenovačkom drumu, rekao je dežurni dispečer tog udruženja Vlada Ivetić.

Povećan je broj trolejbusa u Vasinoj i Dobračinoj ulici i Studentskom trgu, a dostavnih vozila ima u Ulici Kralja Milana i Bulevaru Kralja Aleksandra, istakao je Ivetić i dodao da za sada nema gužvi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.