ZORANA MIHAJLOVIĆ Druga faza obilaznice do 2018.

Izvor: Blic, 20.Apr.2016, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORANA MIHAJLOVIĆ Druga faza obilaznice do 2018.

Obilaznica oko Beograda, u dužini od 46 kilometara, mogla bi da bude završena najkasnije do početka 2018. godine, najavila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

U saobraćaj je danas puštena druga traka na deonici od deset kilometara, od Dobanovaca do Ostružničkog mosta, čija je izgradnja koštala 1,38 milijardi dinara.

- Ovaj auto-put će potpuno rasteretiti grad od teretnog saobraćaja - rekla je Zorana Mihajlović i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << podsetila da se obilaznica gradi od 1990. godine, ali da je prekidana zbog nedostatka novca, ali i nezavršene eksproprijacije zemljišta.

Da bi Obilaznica oko Beograda bila kompletno završena, međutim, potrebno je i da se urade još 22 kilometara od Bubanj Potoka do Pančeva.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Koliko nas kilometara deli od cele obilaznice?

Izvor: B92, 20.Apr.2016

Beograd -- Ministarka saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović otvorila je još 10 kilometara auto-puta na obilaznici oko Beograda, od Dobanovaca do Ostružničkog mosta..Mihajlovićeva je najavila da bi cela obilaznica u dužini od 46 kilometara mogla da bude završena najkasnije do početka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.