ZA VIKEND IZMENA REŽIMA RADA TRAMVAJSKIH LINIJA

Izvor: Kurir, 11.Jun.2010, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA VIKEND IZMENA REŽIMA RADA TRAMVAJSKIH LINIJA

BEOGRAD - Gradsko saobraćajno preduzeće "Beograd" saopštilo je da će noćas od 0.30 časova do 3.30 časova u ponedeljak, 14. juna, zbog radova na popravci kolovoza u tramvajskoj baštici u Bulevaru oslobođenja od Veterinarskog fakulteta do Slavije režim rada tramvajskih linija 9 i 10 biti izmenjen.

Skraćuju se linije 9 i 10, tako da će tramvaji 9L saobraćati od Bloka 45 do Slavije, dok će na liniji 10L saobraćati od Kalemegdana do Slavije. Tramvaji sa oznakom 10L neće menjati >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << smer kretanja na Trgu Slavija, već će produžiti u Nemanjinu ulicu, zatim Resavskom, Bulevarom kralja Aleksandra ka Vukovom spomeniku i dalje redovnom trasom ka Beku.

Iz GSP "Beograd", takođe, obaveštavaju da se uspostavlja autobuska linija 9A od Banjice II do Glavne železničke stanice, koja će se kretati Paunovom, Baštovanskom, Bebelovom, Vojvode Stepe, Bulevarom oslobođenja, Slavijom, Nemanjinom, Balkanskom, Gavrila Principa, Mihaila Bogićevića, Savskim trgom do Glavne železničke stanice.

Za izlazno stajalište koristiće se stajalište "Nemanjina" u Balkanskoj ulici, zajedno sa linijama 52,53,56 i 56L, dok će polazno stajalište biti postojeće stajalište "Glavna železnička stanica" u Nemanjinoj ulici, zajedno sa linijama 78 i 83, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.