Izvor: DANuBeogradu.rs, 16.Maj.2022, 16:29

XXII Međunarodna smotra arheološkog filma

XXII Međunarodna smotra arheološkog filma biće organizovana od 20. do 26. maja 2022. godine u atrijumu Narodnog muzeja Srbije u Beogradu. Narodni muzej je domaćin ove smotre od 1998. godine, kada je u saradnji sa organizatorima Festivala u Roveretu, časopisom Archeologia Viva i Italijanskim institutom za kulturu u Beogradu, kod nas prvi put organizovana ovakva … Članak XXII Međunarodna smotra arheološkog filma se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Dan Afrike u Centru za kulturu „Vlada Divljan“

Izvor: DANuBeogradu.rs, 17.Maj.2022, 16:19

Dan afričkog jedinstva, poznat i kao Dan Afrike, obeležava se svake godine, pa će tako biti i 25. maja 2022. u Centru za kulturu „Vlada Divljan“. Obeležava se osnivanje Organizacije afričkog jedinstva (OAU) koja je bila preteča Afričke unije (AU) tog datuma 1963. To je i državni praznik nekoliko...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.