Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Mar.2024, 10:13

Vučević: Beogradske izbore treba raspisati što pre

BEOGRAD – Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je danas da beogradske izbore treba raspisati što pre. On je gostujući na televiziji Prva rekao da ne treba gubiti vreme jer se na taj način zapravo gubi vreme za organizaciju Ekspa 2027 i velikih infrastrukturnih projekata, ali i za poboljšanja uslova života i standarda […]
Vest Vučević: Beogradske izbore treba raspisati što pre objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučević (SNS): Raspisati beogradske izbore što pre

Izvor: Danas, 08.Mar.2024

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) i ministar odbrane Miloš Vučević rekao je danas da će za desetak dana izaći sa predlogom za mandatara za sastav nove Vlade, kao i da veruje da će to ići bržim tempom nego je bilo ranije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.