Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Maj.2022, 08:03

Vrtić „Oblačak“ organizuje humanitarni „Bazar“

Vrtić „Oblačak“ Predškolske ustanove „Zvezdara“ organizovaće u sredu, 25. maja 2022. od 14.30, humanitarni „Bazar“ u dvorištu vrtića. Cilj je da se prikupi novac za Mašinu budućnost, saopštili su iz Opštine Zvezdara. Adresa je Veselina Čajkanovića bb. Pozivaju se svi ljudi dobre volje da pomognu, jer sav prikupljen prihod sa „Bazara“ ide za Mašino lečenje, … Članak Vrtić „Oblačak“ organizuje humanitarni „Bazar“ se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sahrane i kremacije u Beogradu, 25. maj 2022.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Maj.2022

Sahrane i kremacije na grobljima za sredu, 25. maj 2022. od 9.00 do 16.00. U nadležnosti JKP „Pogrebne usluge“ je 10 grobalja. Sahrane se, po običaju, ne obavljaju nedeljom i kad su najveći verski praznici, ali to ne važi uvek. Groblja u nadležnosti JKP „Pogrebne usluge“ Beograd su otvorena...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.