Vožnja otvorenim autobusima do Avale od nedelje

Izvor: Blic, 23.Jun.2011, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vožnja otvorenim autobusima do Avale od nedelje

Otvoreni ''Lastin'' autobus, koji će vikendom u letnjoj sezoni saobraćati od Trga Nikole Pašića do Avale, krenuće prvi put ka beogradskoj planini i popularnom izletištu u nedelju, 26. juna.

Otvoreni autobus polaziće sa Trga Nikole Pašića subotom i nedeljom u 9, 12, 15 i 18 sati, dok će povratak sa Avale biti organizovan u 10.30, 13.30, 16.30 i 19.30 sati.

Cena povratne karte za vožnju ovim specijalnim autobusom je 400 dinara za odrasle i 250 dinara za decu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dok će se karta u jednom pravcu naplaćivati 250 dinara.

Vožnja otvorenim autobusom je turistička atrakcija i jedinstvena prilika da se iz centra grada stigne do Avale i jednog od simbola Beograda - Avalskog tornja, rekao je obilazeći toranj Dejan Veselinov, direktor Turističke organizacije Beograda.

Otvaranje kafića na tornju krajem jula

Na Avalskom tornju će krajem jula biti otvoren kafe - klub, dok će početkom jula, na platou ispod tornja biti otvoren kafić sa kapacitetom od 60 mesta, najavio je Đorđe Jovanović direktor projekta "Avalon Palace", u okviru koga će na tornju biti izgrađena tri ugostiteljska objekta.

Kafe - klub na 120 metara visine radiće i noću, a kako je Jovanović ranije najavio u njemu će goste služiti stjuardese, kako bi se gosti lepo osećali na "velikoj visini".

Kafić ispod tornja, opremljen raznim sadržajima za zabavu dece, biće otvoren nakon završetka Rok festivala na Avali, koji je najavljen za 2. i 3. jul, precizirao je Jovanović.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.