Voždovac: SNS 49,78, DS 11,65 odsto glasova

Izvor: Studio B, 15.Dec.2013, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voždovac: SNS 49,78, DS 11,65 odsto glasova

U beogradskoj opštini Voždovac na osnovu više od 70 odsto izbrojanih glasova Srpska napredna stranka osvojila je 49,78 odsto, a druga je Demokratska stranka sa 11,65 odsto glasova, izjavio je predsednik opštinske izborne komisije Zoran Lukić.

Lukić je rekao da su prema tim rezultatima censuz na izborima za Skupštinu opštine Voždovac još prošli Socijalistička partija Srbije sa 8,25 odsto i Demokratska stranka Srbije sa 6,10 odsto podrške birača.   

Iznad >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << cenzusa je i Socijaldemokratska partija Srbije Rasima Ljajića, dok je bez mandata ostala Liberalno demokratska partija sa 4,51 odsto glasova, rekao je on.   

Skupština opštine Voždovac ima 55 odborničkih mesta.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.