Voda u Beogradu bezbedna, građani da štede struju

Izvor: Studio B, 17.Maj.2014, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voda u Beogradu bezbedna, građani da štede struju

Voda u Beogradu je ispravna, a Gradska uprava na sat vremena dobija izveštaje o njenoj kontroli, izjavio gradski menadžer Goran Vesić.

- Elektroenergetski sistem u glavnom gradu je stabilan, mada to ne znači da Beograđani ne moraju da štede struju. Zbog uštede, doneta je odluka da bude isključeno dekorativno osvetljenje, ali ne kompletna rasveta. Beograd ima kapacitetet da primi sve koji su ugroženi na području grada, a trenutno su važna sredstava za higijenu. Hrana je >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << obezbeđena i ima dovoljno volontera, a veliki broj ljudi nudi pomoć Gradskoj upravi - rekao je Vesić.

Prema njegovim rečima, u gradu se trenutno pune džakovi na obali Save, gde je za odbranu potrebno oko 300.000 džakova. U Beogradu niko nije životno ugrožen, a posledice poplava se saniraju, istakao je Vesić.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.