Vesić pomoćnik gradonačelnika i gradski menadžer

Izvor: Studio B, 29.Apr.2014, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić pomoćnik gradonačelnika i gradski menadžer

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali imenovao je Gorana Vesića za pomoćnika gradonačelnika i gradskog menadžera, saopšteno je iz gradske uprave.

Za pomoćnika gradonačelnika za oblast društvenih delatnosti imenovana je Irena Vujović, a za pomoćnika gradonačelnika za oblast komunalnih delatnosti i funkcionisanje javnih preduzeća Borko Milosavljević.

Vesić je podneo ostavku na mesto odbornika u Skupštine grada Beograda zbog izbora na funkciju gradskog menadžera. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Vesić je o ostavci obavestio predsednika Skupštine grada Beograda Nikolu Nikodijevića, rečeno je u gradskoj skupštini.

Goran Vesić je rođen je 1969. godine, osnovnu školu i gimnaziju završio je u Kraljevu, a diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu. Od februara do septembra 1997. bio je član Izvršnog odbora Skupštine grada Beograda, a od 1996. do 2000. odbornik Skupštine grada Beograda.Bio je poslanik Skupštine Srbije od 2000. do 2003. godine. Sekretar Privremenog organa grada Beograda koji je imenovala Vlada Srbije bio je od novembra 2013. do aprila 2014. godine.

Irena Vujović rođena je 3. aprila 1983. godine, diplomirani je ekonomista master. Trenutno je na doktorskim studijama na Fakultetu za poslovne studije Megatrend univerziteta u Beogradu.

Borko Milosavljević je rođen je 8. januara 1979, diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Nišu, a zvanje magistra ekonomskih nauka za bankarski i finasijski menadžment stekao je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

Do imenovanja za pomoćnika gradonačelnika bio je na funkciji direktora Uprave za cene Gradske uprave grada Beograda. 

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.