Vesić: Nagrade za redovne platiše prevoza

Izvor: Studio B, 13.Nov.2014, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Nagrade za redovne platiše prevoza

Menadžer Beograda Goran Vesić poručio da će Beograd primeniti iskustva britanske kompanije "Masterkard" u naplati karata u gradskom prevozu.

"Masterkard ima ogromno iskustvo radeći u najvećim svetskim gradovima u kreiranju programa u okviru kojeg oni koji plaćaju karte u gradskom prevozu dobijaju dodatne popuste i benefite. Pokušaćemo da primenimo neka od ovih iskustava jer osim što ćemo i u narednim mesecima pojačavati kontrole za one koji ne plaćaju karte želimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da nagradimo one građane koji plaćaju prevoz", istakao je Vesić.

Vesić, koji sa delegacijom gradske uprave boravi u Londonu sastao se danas sa direktorom "Masterkard" za centralnu i istočnu Evropu Karlosom Enrikeom.

Tema razgovora, kako se navodi u saopštenju Gradske uprave, bila su iskustva te kompanije u naplati javnog prevoza s obzirom na to da firma "Masterkard" učestvuje u tiketingu javnog prevoza u više od 70 gradova u svetu, među kojima su Njujork, Toronto, Denver, Portland, San Francisko, Dalas, Hjuston, Čikago, Atlanta, London, Moskva, Sankt Peterburg, Bukurešt, Istanbul, Cirih, Milano, Johanesburg, Sidnej i Seul.

U Delegaciji su još i pomoćnik gradonačelnika Borko Milosavljević, gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović i direktor Direkcije za javni prevoz Uglješa Mitrović.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goran Vesić: Primenićemo iskustva kompanije „Masterkard” u našem gradskom prevozu

Izvor: 24sata, 13.Nov.2014

Delegacija grada Beograda posetila je danas sedište kompanije „Masterkard” i razgovarala sa Karlosom Enrikeom, direktorom za centralnu i istočnu Evropu. Tema razgovora bila su iskustva ove kompanije u naplati javnog prevoza...U delegaciji su Goran Vesić, gradski menadžer, Borko Milosavljević,...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.