VESIĆ: Izvođač radova u Vojvode Stepe ne poštuje rokove

Izvor: Kurir, 20.Apr.2015, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESIĆ: Izvođač radova u Vojvode Stepe ne poštuje rokove

Izvođač je trebalo da do 19. aprila završi čitav deo Ulice od Trošarine do raskrsnice sa ulicom Bose Milićević. Konstatovali smo da taj posao nije urađen, nije završen kompletan završni asfalt i to nas kao Skupštinu grada veoma zabrinjava, rekao je Vesić

BEOGRAD - Skupština grada Beograda će pokrenuti procedure kako bi naterala izvođača da poštuje rokove za sprovođenje radova u Ulici Vojvode Stepe u opštini Voždovac, izjavio je danas gradski menadžer Goran Vesić >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prilikom obilaska radova u toj ulici.

Prema ugovoru, izvođač je trebalo da do 19. aprila završi čitav deo Ulice od Trošarine do raskrsnice sa ulicom Bose Milićević.

Konstatovali smo da taj posao nije urađen, nije završen kompletan završni asfalt i to nas kao Skupštinu grada veoma zabrinjava, rekao je Vesić u izjavi novinarima.

On je rekao da Skupština grada insistira da se taj deo Ulice Vojvode Stepe što pre pusti u saobraćaj, kako je planirano ugovorom.Skupština grada ne duguje izvođaču nijedan jedini dinar.

Veoma je važno da se svi držimo postojećih rokova, jer je ulica zatvorena godinu dana i to građanima stvara probleme, ukazao je Vesić.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vesić: Izvođač ne poštuje rokove

Izvor: Studio B, 20.Apr.2015

Skupština grada Beograda će pokrenuti procedure kako bi naterala izvođača da poštuje rokove za sprovođenje radova u Ulici Vojvode Stepe u opštini Voždovac, izjavio je danas gradski menadžer Goran Vesić prilikom obilaska radova u toj ulici...Prema ugovoru, izvođač je trebalo da do 19. aprila...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.