Uhapšen vozač koji je noćas usmrtio pešaka

Izvor: Večernje novosti, 03.Mar.2018, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen vozač koji je noćas usmrtio pešaka

Vozač koji je prošle noći svojim vozilom usmrtio starijeg muškarca, pešaka na Zrenjaninskom putu u Krnjači, uhapšen je danas po nalogu tužilaštva Vozač koji je prošle noći svojim vozilom usmrtio starijeg muškarca, pešaka na Zrenjaninskom putu u Krnjači, uhapšen je danas po nalogu tužilaštva. U Prvom osnovnom tužilaštvu preciziraju za Tanjug da je vozaču određeno zadržavanje do 48 sati, u kom roku će biti saslušan u tužilaštvu.PROČITAJTE JOŠ: Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Zrenjaninskom putu poginuo muškarac Nakon utvrđivanja tačne alkohemije, tužilaštvo će odlučiti nastaviti vođenje krivičnog postupka ili će predmet dostaviti Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Portparol Hitne pomoći Nada Nacura rekla je ranije danas Tanjuggu da je hitna pomoć po pozivu u 01:18 sati, na licu mesta konstatovala smrt muškarca starog između 65 i 70 godina.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U SRBIJI: Pijani vozač UBIO mladića (19)!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2018, 10:52

Imao 1.80 promila alkohola u krvi..Užasna nesreća dogodila se noćas na putu Vajevo - Šabac...U nesreći je poginuo pešak (19) , koga je automobilom "pežo 406" udario vozač kome je posle nesreće izmerano 1.80 promila alkohola u krvi. On je, takođe, vozio automobil bez tablica!..Vozač je priveden...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.