Udes u centru Beograda, tri osobe lakše povređene

Izvor: Blic, 31.Jul.2016, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes u centru Beograda, tri osobe lakše povređene

Tokom protekle noći zabeležen je veliki broj intervencija Hitne pomoći, čak 134, od kojih 29 na javnom mestu, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda, u kojoj su tri osobe lakše povređene, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Do nezgode je došlo u 23.49 sati na uglu ulica Cara Dušana i Skadarske, a povređeni su prebačeni u Urgentni centar.

Za pomoć su se noćas najviše javljali srčani bolesnici sa bolom u grudima, osobe sa šlogovima, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pred jutro astmatičari u velikom broju, navela je Macura.

Ona je rekla i da je juče Hitna pomoć imala 118 intervencija, od čega 43 na javnom mestu, uključujući osam saobraćajnih nezgoda od kojih je jedna bila sa teškim traumama.

Prema njenim rečima, i tokom jučerašnjeg dana prednjačili su srčani bolesnici kad je reč o pozivima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.