Udes kod Surčina, četiri osobe povređene

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes kod Surčina, četiri osobe povređene

Četiri osobe su lakše povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio jutros oko 5.00 časova na obilaznici u delu od Surčina prema Ostružničkom mostu, izjavila je dežurni lekar u Hitnoj pomoći Milica Radaković.

- Četiri muške osobe su tom prilikom zadobile povrede glave, istezanje vrata i ortopedske povrede - rekla je Radaković i dodala da su na lice mesta upućene dve lekarske ekipe.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu do 06.00 časova obavila 103 intervencije od kojih 13 na javnim mestima, precizirala je Radaković i dodala da su se lekarima najčešće obraćali asnatičari.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD SURČINA: Povređene 4 osobe

Izvor: NaDlanu.com, 22.Maj.2015

Lakše su povređene četiri osobe u saobraćajnom udesu koji se dogodio jutros oko 05.00 časova na obilaznici u delu od Surčina prema Ostružničkom mostu...Četiri muške osobe su tom prilikom zadobile povrede glave, istezanje vrata i ortopedske povrede, rekla je dežurni lekar u Hitnoj pomoći Milica...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.