U toku noći šest saobraćajnih nesreća

Izvor: Studio B, 21.Jul.2013, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku noći šest saobraćajnih nesreća

U Beogradu je protekle noći bilo šest saobraćajnih nesreći u kojima je povredjeno devet osoba, a u naselju Ripanj teško je povređen muškarac od oko 50 godina koji je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

Muškarac je povređen prilikom pada u kanal kod veštačkog jezera Bela reka sa visine od oko šest metara.

Jutros je u Plitvičkoj ulici u naselju Voždovac prilikom pada sa skele, sa visine od oko 4 metra, povređena muška osoba.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Povređeni zbog saobraćajnih nesreća, padova i prolivanja 10 litara vrele kafe

Izvor: Blic, 21.Jul.2013

U Beogradu se protekle noći dogodilo šest saobraćajnih nesreći u kojima je povredjeno devet osoba, a u naselju Ripanj teško je povređen muškarac star oko 50 godina i on je sa višestrukim povredama prevezen u odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rečeno je u jutros u Hitnoj pomoći...Muškarac...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.