U  devet saobraćajki, 13 povređenih

Izvor: Studio B, 05.Jul.2014, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U devet saobraćajki, 13 povređenih

U devet saobraćajnoh nesreća koje su se u poslednjih 12 sati dogodile u Beogradu, 13 osoba je povređeno od kojih jedan muškarac teže, rečeno je u Hitnoj pomoći.

U saobraćajnij nesreći koja se dogodila rano jutros oko 1.30 na Ovčanskom putu 25.godišnji muškarac zadobio je teške povrede kada je u udesu ispao iz automobila i tom prilikom zadobio povrede više organa, prelom desnog kuka.

On je prevežen u Urgentni centar na reanimaciju, dok je njegov saputnik, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << koji je upravljao kolima, zadobio povredu glave, kao i više otrtopedskih povreda.

U Rakovici su sinoć oko 20 časwova lakše povređene dve devojčice od 10 i 15 godina, a u autobusu na Zrenjaninskom put kod kafane Bitolj povređen je dvogodišnji dečak kome je konstatovana tupa povreda glave.

Oko 20.20 na Autokomandi na stanici autobusa 18 prema Zemunu povređen je motociklista (23), na Pančevačkom mostu ka gradu oko 22.00 muškarac od oko 18 godina.

Nešto pre 23 sata u naselju Braće Jerković dvojica muškaraca od 27 i 28 godina povređeni su i zbog tupe povrede glave, prevezeni u Urgentni centar.

Na uglu ulica 25. oktobra i Narodnog fronta pola sata nakon ponoći, dve osobe su povređene od kojih je vozač od oko 25 godina zadobio tupu povredu glave, grudnog koša i desnog kolena, a njegov saputnik (22) takođe tupu povredu glave, grudnog koša i istezanje vrata.

Hitna pomoć imala je do jutros u šest sati 98 intervencija od čega 29 na javnim mestima, a za pomoć najviše su se javljali srčani bolesnici.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

KRVAVA NOĆ: Za 12 sati 9 udesa i 13 povređenih!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Jul.2014

U devet saobraćajnoh nesreća koje su se u poslednjih 12 sati dogodile u Beogradu, 13 osoba je povređeno od kojih jedan muškarac teže

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.