Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Jun.2017, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U bioskopima: Transformersi – Poslednji vitez

Film „Transformersi – Poslednji vitez“ ili, kako ga nazivaju, Transformersi 5, u bioskopima je od četvrtka 22. juna. Premijera filma najavljena je za sredu, 21. jun, u odabranim beogradskim bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx Big, Dvorana Doma Sindikata, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex i Fontana. Karte za premijerne projekcije su puštene u prodaju i … The post U bioskopima: Transformersi – Poslednji vitez appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Premijera filma "Transformersi-Poslednji vitez" 21. juna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2017

Film "Transformersi - poslednji vitez" u režiji Majkla Beja biće premijerno prikazan 21. juna u više bioskopa u Srbiji, najavio je distributer "Taramaunt"...Premijerne projekcije su zakazane u bioskopima "Sinepleks" u Ušću, Delta sitiju i na Karaburmi, zatim u Dvorani Doma sindikata, "Rodi", "Takvudu",...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.