Izvor: DANuBeogradu.rs, 27.Jan.2016, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U bioskopima: Dekica pušten sa lanca

U domaćim bioskopima možete da pogledate komediju „Dekica pušten sa lanca“. U ovom zabavnom filmu glavne uloge tumače Robert DeNiro i Zak Efron. Radnja filma vrti se oko napaljenog dedice neobičnog imena Dick, koji želi ponovno da izlazi u provod, pošto mu je umrla supruga. U tome mu protiv svoje volje pomaže njegov zgodni unuk ... The post U bioskopima: Dekica pušten sa lanca appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Uzbudljiva nedelja u "Kupina" bioskopu!

Izvor: RadioCity.rs, 28.Jan.2016, 15:01

"Deka pušten s lanca" Radnja filma vrti se oko napaljenog dedice neobičnog imena Dick, koji želi ponovno da izlazi u provod, nakon što mu je umrla supruga. U tome mu protiv svoje volje pomaže njegov zgodni unuk i mladi advokat Jason, kojeg igra Zac Efron i kog očekuje venčanje sa verenicom, za...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.