Tržni centar u Bloku 70 zatvoren do subote

Izvor: Blic, 05.Feb.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tržni centar u Bloku 70 zatvoren do subote

Kineski tržni centrea u Bloku 70 biće zatvoren od danas, 5. februara do subote 9. februara, zbog nacionalnog kineskog praznika, proslave kineske Nove godine.

Hiljade Kineza već su otputovale iz Beograda u Kinu kako bi ovaj značajan praznik, sličan hrišćanskom Badnjem danu, dočekali u krugu porodce. Oni koji su ostali u Beogradu, verovatno će Novu godinu čekati u nekom od kineskih restorana, uz obaveznu ribu na stolu koja je ujedno i simbol prenošenja i uvećanja stečenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bogatstva u narednu godinu. Ove godine Kinezi dočekuju 4707. godinu koja je u znaku pacova. Godina pacova (ili miša, koja simblizuje vrednu i odgovornu životinju) smenila je godinu svinje (simbol uživanja, lusuza i rastrošnosti).

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.