Troje dece povređeno u udesu u Beogradu

Izvor: Večernje novosti, 13.Mar.2016, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje dece povređeno u udesu u Beogradu

Troje dece povređeno je u saobraćajki koja se dogodila u 14.27 sati u Ulici Maršala Tolbuhina 10. Zbog udesa nastao je kolaps u saobraćaju u tom delu grada, rekao je Milan Bojić dispečer Beogradskog taksija. - Pedijatrijska ekipa Hitne pomoći je na terenu - rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.(Izvor: Blic.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Troje dece lakše povređeno u udesu

Izvor: Studio B, 13.Mar.2016

Troje dece od pet, sedam i 11 godina lakše je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na Čukarici, u ulici Maršala Tolbuhina...Kako je portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla Tanjugu, njihove povrede su lakše prirode i ekipa Hitne pomoći, koja je poziv primila u 14.27, prevezla...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.