Izvor: DANuBeogradu.rs, 09.Sep.2020, 16:16

Trofej Beograda u sportskom ribolovu 2020.

Asocijacija sportskih ribolovaca Beograda i ove godine organizuje Trofej Beograda 2020 u sportskom ribolovu za mlađe kategorije. Takmičenje će se održati u Lazarevcu na jezeru Stara Očaga u nedelju, 13. septembra 2020, od 8.00 do 15.00. Kako je najavljeno iz Sekretarijata za sport i omladinu, koji je pokrovitelj takmičenja, pravo učešća imaju takmičari sledećih kategorija: … Članak Trofej Beograda u sportskom ribolovu 2020. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

20. Plivački maraton sa perajima na Adi Ciganliji

Izvor: DANuBeogradu.rs, 09.Sep.2020

Jubilarni, 20. Plivački maraton sa perajima biće održan u nedelju, 13. septembra 2020. na Adi Ciganliji. Učestvovaće oko 30 takmičara iz Srbije i Republike Srpske. Dužina plivanja za seniore iznosi četiri kilometara, a 500 metara za pionire. Maraton se održava u okviru programa Trofej Beograda,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.