Tri osobe povređene tokom noći u Beogradu

Izvor: S media, 08.Jun.2011, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri osobe povređene tokom noći u Beogradu

Hitna pomoć je tokom protekle noći i jutra na području Beograda obavila 119 lekarskih intervencija.

Hitna pomoć je tokom protekle noći i jutra na području Beograda obavila 119 lekarskih intervencija od kojih 36 na javnom mestu i u tom periodu dogodila su se dva saobraćajna udesa u kojima su dve osobe povređene, dok je jedna zadobila ozlede nanete nožem.

Pomoćnik menadžera za odnose sa javnošću Hitne pomoći Mirko Lutovac izjavio je da je oko ponoći >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << jedna osoba na Zrenjaninskom putu zadobila povrede nanete nožem i ona je sa posekotinom čela i ubodom u slabinu prevezena u Urgentni centar.

Motorista povređen na auto putu

Hitna pomoć tokom noći obavila 132 intervencije

Oko četiri časa kod Doma omladine muškarac star oko 50 godina povređen je kao vozač u saobraćajnom udesu i on je sa kontuzijom glave i ramena prevezen u Urgentni centar, rekao je Lutovac.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko jedan čas kod Pančevačkog mosta jedna osoba je povređena i prevezena je u Urgenti centar, kazao je Lutovac.

Lekarima su se tokom noći javljale osobe koje pate od različitih hroničnih bolesti, istakao je Lutovac.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.