Transrodna pevačica napadnuta usred Beograda!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Maj.2017, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transrodna pevačica napadnuta usred Beograda!

Nataša Maza objavila je na svom Fejsbuk profilu da je danas oko 13 časova napadnuta na Banovom brdu u Beogradu.

Kako tvrdi bivša učesnica "Farme" i "Parova", muškarci su čak i fizički nasrnuli na nju.

Foto: Telegraf

- Danas oko 13 časova u Požeškoj ulici napadnuta sam od strane desetak momaka u vidno alkoholisanom stanju. Dva momka su >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << fizički nasrnuli na mene uz naravno pogrdne reči i psovke. A razlog? Jer sam Nataša Maza - počela je priču Nataša.

Kako je istakla, policija je uzela podatke svih učesnika, a Nataša se pita da li će napadači biti kažnjeni.

- Pozvala sam policiju koja je došla na mesto događaja, dala sam izjavu, a napadači su se nalazili u kafiću pored, pa su i oni legitimisani i njima je uzeta izjava... Navodno biće podneta prijava protiv njih. Kažu za nasilje u porodici po novom zakonu se ide u zatvor, a za nasilje na ulici? - napisala je Nataša na Fejsbuku.

Printskrin: Facebook/natasa.m.maza

Inače, u poslednjih nekoliko meseci u Beogradu se dogodilo nekoliko napada na transrodne osobe.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDALOZNO SRPSKA PEVACICA NAPADNUTA NA ULICI OD STRANE DESET PIJANIH MLADICA

Izvor: medio.rs, 16.Maj.2017

Transeksualna pevačica Nataša Maza i učesnica rijalitija napadnuta je danas na ulici. Ona je na svom "Fejsbuk" nalogu otkrila da je deset nepoznatih mladića fizički nasrnulo na nju...- Danas oko 13 časova u Požeškoj ulici sam napadnuta od strane desetak momaka u vidno alkoholisanom stanju. Dva...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.