Tokom vikenda popravka nadvožnjaka Tobogan

Izvor: Glas javnosti, 06.Avg.2011, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom vikenda popravka nadvožnjaka "Tobogan"

BEOGRAD - Javno-komunalno preduzeće "Beograd put" izvršiće tokom vikenda popravku rupa na nadvožnjaku "Tobogan" u Radničkoj ulici i to bez zatvaranja saobraćaja, saopšteno je iz tog preduzeća.

Radovi će se, precizirano je, izvoditi između subote i nedelje, odnosno nedelje i ponedeljka u periodu od 19 do 4 časa ujutro.

Noću od 8. do 12. avgusta, u periodu od 22 do sedam sati, ekipe "Beograd puta" radiće i na asflatiranju trotoara na Brankovom mostu, a prilikom izvođenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << radova mehanizacija će koristiti žutu kolovoznu traku. Služba za održavanje mostova izvršila je u toku juna zamenu betonskih ploča na pešačkoj stazi. Skinuti su dotrajali i postavljeni novi betonski elelmenti, podsećaju iz "Beograd puta".

Uklanjanjanjem oštećenog asfalnog sloja započeli su i radovi na zameni kolovoznog zastora na mostu preko železničke pruge u Ulici Pilota Mihajla Petrovića u Rakovici. Sledi asfaltiranje kolovoza, a radovi će trajati do ponedeljka uveče bez izmene u režimu saobraćaja, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.