Tokom noći u Beogradu dve saobraćajne nesreće

Izvor: Studio B, 27.Mar.2011, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom noći u Beogradu dve saobraćajne nesreće

Tokom noći u Beogradu su se desile dve saobraćajne nesreće u kojoj su tri osobe povređene, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je rekla da je do prve nesreće došlo oko 21 sat u ulici Vojvode Mišića. Dodala je da je tom prilikom povređen tridesetogodišnji vozač koga je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar.

U drugoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila oko tri sata posle ponoći u Radničkoj ulici kod OMV pumpe, povređeni su vozač >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << (26) i suvozač (25) koji su zbog tupih povreda glave, takođe prevezeni u Urgentni centar.

Prema njenim rečima, bile su to dve od 94 intervencije Hitne pomoći tokom noći, od kojih je 17 bilo na javnom mestu. Macura je dodala da su se Hitnoj pomoći u tom periodu javljali uglavnom hronični, srčani i asmatični bolesnici kao i meteoropate i osobe sa psihijatrijskim problemima.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.