Tokom noći pune ruke posla za Hitnu pomoć!

Izvor: BKTV News, 21.Avg.2017, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom noći pune ruke posla za Hitnu pomoć!

Budite oprezni!

Sedam osoba lakše je povređeno u tri saobraćajne nesreće koje su se tokom noći dogodile u Beogradu, izjavila je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura.

Dr Macura je rekla da su dve lekarske ekipe sinoć nešto pre 21 sat kod Sava centra zbrinule dve devojke i tri mladića koji su lakše povređeni u saobraćajnoj nesreći.

Muškarac (26) lakše je povređen u udesu koji se oko 23.30 sati desio na Avalskom putu kod skretanja >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << za Ripanj, a oko jedan sat iza ponoći u nesreći na uglu Bulevara Mihaila Pupina i Ulice Goce Delčeva lakše je povređen muškarac (33).

Prema rečima dr Macure, Hitna pomoć je tokom noći imala 81 interenciju od toga 13 na javnim mestima. Za pomoć su se od hroničnih bolesnika najviše javljali astmatičari, srčani bolesnici, pacijenti koji boluju od visokog pritiska, a bilo je i intervencija kod osoba sa povišenim temperaturama zbog stomačnih virusa.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.