Terazijski tunel zatvoren za saobraćaj

Izvor: S media, 29.Okt.2010, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terazijski tunel zatvoren za saobraćaj

Terazijski tunel u Beogradu večeras će biti zatvoren za saobraćaj od 23 sata do četiri sata u subotu zbog radova na redovnom održavanju pa će redovne autobuske linije saobraćati izmenjenom trasom u tom periodu, saopšteno je iz gradske uprave.

Tunel će biti zatvoren i tokom noći izmedju subote i nedelje i nedelje i ponedeljak u istom terminu.

Radovi na Pančevačkom mostu

U četvrtak bez vode na Zvezdari

Tokom izvodjenja radova, linije JGS-a >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << čija trasa prolazi Terazijskim tunelom, umesto redovnom trasom - na delu od raskrsnice saobraćajnica Makedonska-Braće Jugovića-Dečanska do raskrsnice saobraćajnica Brankova-Pop Lukina, u smeru ka Novom Beogradu kretaće se ulicama Vase Čarapića, Uzun Mirkovom, Pariskom i Pop Lukinom.

U suprotnom smeru linije će ići Prizrenskom, Kralja Milana, Kolarčevom, preko Trga Republike i dalje redovnim trasama.

Radove izvod JKP "Beograd-put".

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.