TROLEJBUSI PONOVO VOZE PREMA KONJARNIKU

Izvor: Kurir, 01.Sep.2011, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TROLEJBUSI PONOVO VOZE PREMA KONJARNIKU

BEOGRAD - Zastoj koji je nastao na Plavom mostu na Konjarniku u Beogradu zbog kidanja trolejbuske mreže, otklonjen je i saobraćaj sada nesmetano funkcioniše, a trolejbusi na linijama 19, 21, 22 i 29 i autobusi na liniji 29 ponovo su vraćeni na redovnu trasu, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Zoran Stanojković.

Oko 8.50 časova otklonjen je zastoj koji se dogodio oko 6.10 časova kada je jedan kamion pokidao trolejbusku mrežu, zbog čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su pojedina vozila javnog gradskog prevoza bila preusmeravana, rekao je Stanojković.

Saobraćajna gužva stvorila se u Beogradu u okolini Toplane na Konjarniku, na silasku sa Plavog mosta, u Ulici Vojislava Ilića i na njenoj raskrsnici sa Ustaničkom ulicom, zbog trolejbusa koji se pokvario.

Gužva je i na autoputu kod Hitne pomoći u pravcu Novog Beograda, a pojačan je i intenzitet saobraćaja na Brankovom mostu, istakli su u Žutom taksiju.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 709 polazaka, izjavio je dežurni dispečer BAS-a Goran Veličković.

"Lasta" je planirala da 604 vozila ostvare 6128 polazaka, izjavio je dežurni dispečer tog saobraćajnog preduzeća Miloje Ilić.

Na beogradske ulice jutros su izašla 1.304 vozila javnog gradskog prevoza, kažu u GSP-u.

Broj vozila je povećan, a Beograđane prevoze 129 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.078 autobusa.

Na ulicama još nije maksimalan broj vozila, jer nisu završeni radovi kod Hipodroma kojim će biti omogućeno saobraćanje tramvajskih linija 3 i 13, zbog čega je u saobraćaju 21 tramvaj manje.

Tramvaji na linijama 2, 9, 10, 12L i 14 od jutros ponovo saobraćaju redovnom trasom, jer su završeni radovi na Slaviji.

Od 22 uveče do šest sati ujutro naredna četiri dana autobusi na linijama 16, 27 E, 35, 43, 58, 95 i 96 saobraćaće u oba smera preko Francuske ulice odnosno od Ulice Džordža Vašingtona, ulicama Cara Dušana, Francuska i dalje redovnom trasom.

Razlog za ovu izmenu su radovi u Bulevaru despota Stefana u delu od Džordža Vašingtona do Cetinjske, ističu u GSP-u.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.