Izvor: Blic, 28.Feb.2019, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA NA ORLOVAČI Stradao radnik koji je pravio kovčege

Nenad S. (41), stolar koji je pravio kovčege, stradao je na groblju Orlovača danas oko 9.30 sati, kada ga je za ruku uhvatila jedna od njegovih mašina. Nesrećni muškarac preminuo je na licu mesta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smrt na groblju Orlovača: Stradao dok je pravio kovčeg

Izvor: Mondo, 28.Feb.2019

Nenad S. (41) stradao je na groblju na Orlovači danas oko 9.30 sati, kada ga je za ruku uhvatila jedna od njegovih mašina i povukla u sebe...Foto: Guliver/Getty images plus/iStock/itsxtian..Nesrećni muškarac preminuo je na licu mesta...On je radio u stolarskoj radionici za proizvodnju kovčega, kada...

Nastavak na Mondo...

TRAGEDIJA NA GROBLjU ORLOVAČA: Stolar pravio kovčege, pa stradao kada ga je mašina uhvatila za ruku i povukla u sebe (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 28.Feb.2019

Nenad Spasojević (41) stradao je na groblju na Orlovači u četvrtak oko 9.30 časova, kada ga je za ruku uhvatila jedna od njegovih mašina i povukla u sebe STOLAR Nenad Spasojević (41), stradao je u četvrtak ujutru oko 9.30 časova, u radionici za proizvodnju kovčega na groblju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.