TEŠKA NOĆ Šesdt udesa, jedna osoba poginula

Izvor: Blic, 09.Apr.2016, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NOĆ Šesdt udesa, jedna osoba poginula

Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu intervenisala 141 put od čega 31 na javnom mestu, a dogodilo se šest saobraćajnih nesreća od kojih se jedna završila smrtnim ishodom.

U saobraćajnoj nesreći u 19.14 na Dobanovačkoj petlji kod isključenja za Ugrinovce poginula je muška osoba starosti između 40 i 50 godina, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Jedna muška osoba (40) je zadobila povredu grudnog koša, a druga (39) prelom noge i oni su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << preveženi Urgentni centar.

U 21.30 u udesu na uglu Radničke i Paštroviceve muška osoba (43) zadobila je lakše povrede.

U sudaru automobila i motocikla u 23.40 na uglu Mis Irbijeve i Vojislava Ilića, teže je povređena jedna žena (22) koja je bila saputnik na motociklu, dok je motociklista lakše povređen. Oni su preveženi u Urgentni centar.

TRAKTORISTA IZAZVAO UDES, PA POBEGAO Muškarac poginuo na Ugrinovačkom putu

Zbog stresogene reakcije vozač automobila koji se sudari sa motorom je u 00.34 zatražio pomoć, rekla je Macura.

U 00.21 u nezgodi u Gospodara Vučića kod stadiona Obilić povređene su dve ženske osobe koje su prevežene u Urgentni centar.

U udesu u 00.47 u Beogradskoj ulici u Sremčici jedna muška osoba (27) je zadobila povredu glave, a druga (21) povredu leđa.

Nesreća se dogodila i u 01.40 uglu Borske i Pere Velimirovića nakon čega je jedna muška osoba oko 30 do 35 godina odbila je pregled i transport.

Tokom noći su se za pomoć najviše javljali astmatičari i srčani bolesnici sa bolom u grudima, dodala je Macura.

Ona je, takođe, navela da je juče zabeleženo ukupno 148 intervencija Hitne pomoći d kojih 41 na javnom mestu, uključujući četiri saobraćajne nezgode i dve teške traume

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Noć u BG: Šest udesa, osmoro povređenih

Izvor: B92, 10.Apr.2016, 08:12

Beograd -- Tokom noći u Beogradu se dogodilo šest saobraćajnih nesreća u kojima je povređeno sedam osoba...Hitna pomoć je intervenisala 116 puta, od kojih 26 na javnom mestu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura...U udesu. koji se dogodio u 19.45 časova na Rakovičkom putu, povređena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.