Svi beogradski inspektori na jednom mestu

Izvor: Studio B, 28.Jun.2014, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi beogradski inspektori na jednom mestu

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da će od 1. jula u Beogradu početi da radi Generalni inspektorat, pa će sve inspekcije biti na jednom mestu.

Vesić je najavio i mogućnost povećanja broja komunalnih policajaca.

Vesić je novinarima u Topčiderskom parku rekao da u Gradskoj upravi pripremaju izmene Zakona o komunalnoj policiji, u kojima će tražiti da Grad ima pravo na veći broj komunalnih policajaca.

Kako je objasnio izmenama će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << predloženo da bude jedan komunalni policajac na 1.000 građana.

"Sada u zakonu, grad ima pravo na jednog komunalnog policajca na 5.000 stanovnika, što je za neke manje gradove dovoljno, ali za Beograd nije", naveo je Vesić.

On je dodao i da će biti predloženo da komunalni policajci budu službena lica 24 sata, kao i neke druge izmene kako bi komunalna policija imala sve instrumente koji su potrebni da se zaista uvede komunalni red u gradu.

"Sa postojećim brojem komunalnih policajaca to je veoma teško i skoro nemoguće. Verujemo da ćemo ovim izmenama biti u prilici da rešavamo mnogo više problema građana", zaključio je gradski menadžer.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Vesić: Od 1. jula počinje da radi Generalni inspektorat

Izvor: Blic, 28.Jun.2014

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da će od 1. jula u Beogradu početi da radi Generalni inspektorat, pa će sve inspekcije biti na jednom mestu, a najavio je i mogućnost povećanja broja komunalnih policajaca...Vesić je novinarima u Topčiderskom parku rekao da u Gradskoj upravi pripremaju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.