Svečana dodela diploma na Megatrend univerzitetu

Izvor: Blic, 18.Feb.2011, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečana dodela diploma na Megatrend univerzitetu

Svečana dodela diploma priređena je večeras za svršene studente Fakulteta za kulturu i medije i Fakulteta za poslovne studije Megatrend univerziteta. Svečanost je otvorena studentskom himnom “Gaudeamus igitur”.

- Iako ne možemo govoriti o povoljnoj ekonomskoj situaciji u Srbiji, mi smo tu da vam pomognemo u svakom trenutku kad je reč o vašoj karijeri. Imamo veliki "Alumni” klub sa oko 15.000 članova, koji konkursima za zapošljavanje vama izlazi u susret. Najboljim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << studentima sa izuzetnim prosekom dajemo mogućnost da se zaposle na fakultetu kao asistenti i profesori - ovim rečima diplomcima se obratio prof. Mića Jovanović, rektor Megatrend univerziteta.

Čestitke diplomcima uputio je i glumac Ivan Bekjarev, dodajući da je srećan što je deo istorijskog trenutka u njihovim karijerama. Svoje izlaganje upotpunio je recitovanjem pesme "Neverna žena” Federiko Garsija Lorke, uz poruku da vreme izgubljeno u učenju treba nadoknaditi ljubavlju.

Dekan Fakulteta za kulturu i medije Milivoje Pavlović je pored želja diplomcima za uspešnu buduću karijeru dodao da je njegova ideja da se popravi "krvna slika” našeg medijskog sistema i time se posebno obratio kolegama sa Fakulteta za kulturu i medije, jer veruje da svojim obrazovanjem i talentom mogu tome doprineti.

- Posebno će nam biti drago ako se bar jedan deo od njih seti i napomene da su svoje znanje stekli na Megatrend univerzitetu - naglasio je Pavlović.

Ove godine je diplomiralo oko 400 studenata, a nekolicini najboljih rektor Mića Jovanović je lično uručio diplome i poželeo uspešnu karijeru. Svečanost su uveličali i profesori sa Oksoford univerziteta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.