Suzbijanje komaraca od petka do nedelje

Izvor: Studio B, 15.Jul.2010, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzbijanje komaraca od petka do nedelje

Nastavak akcije suzbijanja komaraca na teritoriji Beograda najavljen je za vikend.

Kako kažu u Sekretarijatu za zaštitu životne sredine trenutno se vrše poslednje pripreme za narednu akciju i ako vremenske prilike budu povoljne, zaprašivanje će biti obavljeno i sa zemlje i iz vazduha.

Najugroženiji delovi grada su Miljakovac, Rakovica i Kanarevo brdo, mada, kažu u Sekretarijatu, poslednjih dana žalbe građana stižu iz svih opština.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaprašivanje komaraca od danas

Izvor: S media, 15.Jul.2010

..Suzbijanje komaraca na celoj teritoriji Beograda biće nastavljeno za vikend, saopšteno je iz Sekretarijata za zaštitu životne sredine...Iz Sekretarijata podsećaju da se trenutno izvode poslednje pripreme, kao i da će, uz dobre vremenske uslove, zaprašivanje biti obavljeno i sa zemlje i iz vazduha...Najugroženiji...

Nastavak na S media...

Za vikend suzbijanje komaraca na celoj teritoriji Beograda

Izvor: TV Avala, 15.Jul.2010

Suzbijanje komaraca na celoj teritoriji Beograda biće nastavljeno za vikend, potvrđeno je danas Tanjugu u Sekretarijatu za zaštitu životne sredine.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.